Työpaikat

Senior-tasoinen ohjelmistokehittäjä

Etsimme tiimiimme uusia huippuosaajia huippupalkalla.

Panostamme jopa 30 % työajastamme open source -kehitykseen. Ohjelmoijana meillä voit siis keskittyä täydellä palkalla haluaamasi avoimen lähdekoodin projektiin, aloittaa uuden tai vaihtoehtoisesti osallistua uusien Start-Up -tuotteidemme kehittämiseen.

Muuten osallistumme asiakkaiden ohjelmistokehitysprojekteihin asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla (keskimääräinen toimeksiannon pituus on 8.5 kk kerrallaan). Suurimpana etuna toimintamallissamme on hyvien ohjelmoijien mahdollisuus oppia muita yrityksiä nopeammalla tahdilla alan huippuosaajiksi, koska vaativissa projekteissa opimme nopeasti toimialan parhaat käytännöt.

Pharazon Ab:n arvoina on keskittyä huippuosaamisen kehittämiseen, tiimityöhön, nopeaan palautteeseen (feedback) ja korkeaan laatuun. Olemme käyttäneet ohjelmistokehityksessä Agile- ja Lean-menetelmiä, etenkin Extreme Programmingia, menestyksellä jo vuodesta 2004 alkaen sekä siirtyneet äskettäin Devops-malliin. Työilmapiirimme on rento ja vastustamme ylitöitä, sillä XP-filosofian mukaisesti on parempi tehdä korkealaatuista koodia virkeänä kuin bugeja yömyöhään.

Toivomme vähintään 5 vuoden kokemusta ohjelmoijana, mutta vähempikin riittää, jos ansiot ovat muuten vahvat. Lisäksi vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito. Voit kysyä lisätietoja Antti Hätiseltä (puh. 050 5688732, sähköposti antti.hatinen@phz.fi). Lähetä CV:si osoitteeseen recruiting@phz.fi .

Muut avoimet työpaikat:

Devops koodaava sysadmin
Frontend -ohjelmistokehittäjä
Senior Fullstack PHP Devops -ohjelmistokehittäjä
Harjoittelija

Työpaikkahakumme on auki jatkuvasti, joten älä epäröi lähettää CV:täsi! Tule mukaan huipputiimiin tekemään alan parhaimpia järjestelmiä!

Leave a Reply