Työpaikat

PHZ Full Stack koodaamassa

Senior-tasoinen ohjelmoija

Etsimme tiimiimme uusia huippuosaajia huippupalkalla.

Ohjelmoija :mme panostavat asiakasprojekteissamme open source -kehitykseen. Asiakasprojektien lisäksi teemme omia tuotteita, startup:eja sekä avoimen lähdekoodin projekteja.

Muuten ohjelmoija :mme osallistuvat asiakkaiden ohjelmistokehitysprojekteihin asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla (keskimääräinen toimeksiannon pituus on 8.5 kk kerrallaan, mutta useimmiten useita vuosia). Suurimpana etuna toimintamallissamme on hyvän ohjelmoija :n mahdollisuus oppia muita yrityksiä nopeammalla tahdilla alan huippuosaajiksi, koska vaativissa projekteissa opimme nopeasti toimialan parhaat käytännöt.

PHZ Full Stack Oy:n arvoina on keskittyä huippuosaamisen kehittämiseen, tiimityöhön, nopeaan palautteeseen (feedback) ja korkeaan laatuun. Olemme käyttäneet ohjelmistokehityksessä Agile- ja Lean-menetelmiä, etenkin Extreme Programmingia, menestyksellä jo vuodesta 2004 alkaen sekä siirtyneet äskettäin Devops-malliin. Työilmapiirimme on rento ja vastustamme ylitöitä, sillä XP-filosofian mukaisesti on parempi tehdä korkealaatuista koodia virkeänä kuin bugeja yömyöhään.

Toivomme vähintään 5 vuoden kokemusta ohjelmoijana, mutta vähempikin riittää, jos ansiot ovat muuten vahvat. Lisäksi vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito. Voit kysyä lisätietoja Antti Hätiseltä (puh. 050 5688732, sähköposti antti.hatinen@phz.fi). Lähetä CV:si osoitteeseen recruiting@phz.fi .

Muut avoimet työpaikat:

Devops koodaava sysadmin
Frontend – kehittäjä
Senior Full Stack Java – kehittäjä tai arkkitehti
Full Stack Node.js – kehittäjä
Full Stack Python – kehittäjä
Senior Fullstack PHP Devops – kehittäjä
Harjoittelija

Työpaikkahakumme on auki jatkuvasti, joten älä epäröi lähettää CV:täsi! Tule mukaan huipputiimiin tekemään alan parhaimpia järjestelmiä!

Leave a Reply