Devops Cloud Platform Developer

Liity koodin valoisalle puolelle ja hae meille Cloud Platform Developeriksi!

PHZ.fi Full Stack on ketterä, suomalainen, yli kymmenen vuotta vanha ohjelmistoyritys, joka tekee kestävän elikaaren ohjelmistokehityskonsultointia pääkaupunkiseudulla sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori. Nyt meitä on noin 80 henkeä, ja kestävän kehityksen suuren kysynnän vuoksi jatkamme 100% orgaanista vuosikasvua tulevinakin vuosina.

 

Mikä meidät erottaa muista?

1) Jatkuva kehittyminen ja tekemisen hauskuus – ja meidän tapauksessa tällä sanahelinällä on vinha perä! Toimimme työpareina ja extreme programming on meidän juttu. Emme tee purkkavirityksiä vaan koodia, josta voimme aidosti olla ylpeitä. Ja jonka teemme vireänä työaikana, emme iltamyöhään.

2) Konsultoinnin lisäksi meillä on myös omia tuotteita: https://phz.fi/products/

3) Ja kyllä! Toimintamme perustuu tiimityöhön, jota edustaa myös oma eSports-joukkueemme. https://team.phz.fi

4) Hieno yhteishenki ja henkilöstöedut tulevat sitten mukavana lisänä kaiken em. päälle.

 

 

Tässä videossa lisää meistä:

Etsimme nyt yhtä tai useampaa kokenutta Devops Cloud Platform Developeria. Olet hakemamme, mikäli suurin osa seuraavista sanoista sytyttävät lampun pääsi päällä:

– Cloud (AWS, Open Stack, Azure)
– Docker
– Terraform / Cloudformation, Packer
– ELK (Elastic Search, Logstash, Kibana)
– Ansible, Chef
– CI esim. Jenkins
– Ohjelmointitaidot esim. Python, Java, Javascript (Node.js)
– Linux

Huomioithan, että meillä on jatkuvasti uusia mielenkiintoisia projekteja avautumassa. Siksi sinun kannattaa kertoa itsestäsi, vaikka juuri tämä positio ei tuntuisi täysin osuvan.

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) sähköpostitse recruit@phz.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Voit kysyä lisätietoja Juha Koikkalaiselta (puh. 0400 830934, sähköposti juha.koikkalainen@phz.fi) tai Antti Hätiseltä (puh. 050 5688732, sähköposti antti.hatinen@phz.fi).

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, docm, odf.

PS. Meille hyvä koodi työaikana on arvokkaampi kuin ylitöinä tehty huono koodi. Katso muut avoimet työpaikkamme!