Palvelut

IT-konsultointi ja ohjelmistokehityspalvelut

PHZ Full Stack työllistää noin 80 konsulttia, joiden avulla tarjoamme asiakasyrityksillemme sovellusten kestävää kehitystä. Tavoitteena on pienentää tuotteen hankinnasta ja ylläpidosta aiheutuvia kustannuksia.

Sovelluksen elinkaari on usein tarpeettoman lyhyt. Kokemuksemme mukaan vain noin 18 kuukautta ennen kuin sovellus pitää valtaosin koodata uudelleen. Käyttämällä PHZ:n ketteriä kehitysmenetelmiä, mukaan lukien standardointia ja testivetoista kehitystä (Test-Driven Development, TDD), sovellusta voidaan ylläpitää käytännössä miten pitkään tahansa. Tämä vähentää kehitys- ja ylläpitokustannuksia murto-osaan tyypillisestä kehitysprosessista (jopa -90 %).

PHZ tarjoaa IT-konsultointia mm. seuraavilla osa-alueilla:

Arkkitehtuurikonsulttimme auttaa tuomaan ideat toteen kehittämällä strategian, infrastruktuurikuvauksen, kehityssuunnitelman ja lopullisen ratkaisun.

Kuinka hallita kompleksisuutta, riskejä, muutoksia ja pysyä kehityksen edellä? Tähän PHZ:n arkkitehtikonsultit tuovat vastauksen.

Data-analytiikan avulla voidaan hyödyntää saatavilla olevaa tietoa liiketoiminnan tarpeisiin uusista näkökulmista. Data-analytiikka auttaa mittaamaan liiketoimintasi kriittisimmät pisteet ja kehittämään tehokkaampia toimintamalleja. 

DevOps-konsultimme tuovat asiakkaillemme tietoa ja taitoa kehittämään toimivia ympäristöjä, joissa skaalautuvuus, jatkuva integraatio ja automatisoidut julkaisuputket ovat kunnossa.

Meidän arvoille tärkeää on jatkuva automaatiotestaus sekä laadunvarmistus, joka mahdollistaa ongelmatilanteiden ja häiriöajan minimoinnin.

Pilvipalvelut mahdollistavat luotettavat, skaalautuvat ja kustannustehokkaat palvelut. 

Meidän konsultointimme avulla asiakkaamme löytävät oikeanlaiset ratkaisut heidän tilanteisiinsa sopiviksi ja heidän liiketoimintansa tueksi. 

Tarjoamme mm. AWS, Azure ja Google Cloud Platform -ratkaisuja, sisältäen pilvipalveluiden integraation ja monitoroinnin, korkean saatavuuden, tietoturvallisuuden, hallinnoinnin, raportoinnin ja analytiikkaosaamista.

PHZ Full Stackillä on projektipäälliköitä moniin IT-projektitarpeisiin. Projektipäälliköillämme on vankkaa kokemusta sekä eri mittaisten projektien ohjaamisesta, että tiiviistä ja ihmisläheisestä ryhmätyöskentelystä.

Pidämme jatkuvasti taitojamme ajan hermolla kouluttamalla projektipäälliköillemme viimeisimpiä metodeita ja työkaluja. Näitä oppeja hyödynnämme sisäisissä projekteissamme ja viemme niitä myös mukanamme asiakkaillemme. 

Sertifioidut Scrum Masterimme vastaavat ketterien menetelmien projektien tehokkuuden ylläpitämisestä ja nostamisesta.

Käytämme sisäisissä projekteissamme Extreme Programming metodologiaa, joka on lähes identtinen Scrumin kanssa. Asiakastoimeksiannoissamme käytämme kuitenkin asiakkaiden toivomuksesta puhdasta Scrumia. 

Koulutamme jatkuvasti lisää Scrum Mastereita ja Scrum Product Ownereita, koska Scrumin ketterä ja tiimin tehokkuutta nostava ideologia on osa meidänkin ideologiaamme.

Tarjoamme laadunvarmistuskonsultaatiota testauksen kaikkiin vaiheisiin. Olemme käyttäneet testausautomaatio -toteutuksiin mm. hyväksymistestaukseen Robot Framework -kirjastoja ja RPA -toimintoja.

Laadunvarmistusta toteutamme asiakkaiden toivomusten mukaisesti usein paikanpäällä asiakkaan tiloissa, saavuttaakseen oikeanlaiset infrastruktuuri-ratkaisut ja maksimoidaksemme kommunikaation asiakkaan kanssa.

Voimme tarjota myös tiimejä ja kokonaisvaltaisia testausratkaisuja.

PHZ:n konsultit tarjoavat asiakkaillemme kokonaisvaltaisia web-kehitys ratkaisuja uusimmilla teknologioilla ja ratkaisuilla. Oli sitten skaalautuva ja responsiivinen verkkokauppa tai korkean saatavuuden web-applikaatio pilvessä.

Teemme verkkopalvelu ja -kauppoja mm. näillä teknologioilla:

  • – JavaScript
  •    – Kirjastot kuten: React, Vue.js, Angular
  • – Node.js
  • – PHP
  •    – Kirjastot kuten: Symfony ja Laravel
  • – Pilvipalvelut kuten: AWS, Azure, GCP
  • – CMS:t kuten Drupal ja WordPress

Ota yhteyttä meidän myyjiin tai täytä yhteydenottolomake, niin pääsemme yhteistoimin löytämään juuri teille oikean ratkaisun ja palvelun.

Anne Lamberg

Myyntijohtaja Uusimaa
puh.
+358 (0)45 6624501

Olli Ikonen

Myyntijohtaja Pirkanmaa
puh.
+358 (0)44 5698334

Ota yhteyttä myynti(at)phz.fi

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(at)phz.fi