Refactor Instead of Rewrite – Kestävää Kehitystä

Meillä tehdään koodia ’valot päällä’, tehtävänä on luoda ohjelmistokehitystä tulevaisuus edellä.

PHZ Full Stack on ketterä, suomalainen, yli kymmenen vuotta vanha ohjelmistoyritys, joka tekee kestävän elinkaaren ohjelmistokehitys konsultointia pääkaupunkiseudulla sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori. Nyt meitä on noin 80 henkeä, ja kestävän kehityksen suuren kysynnän vuoksi jatkamme 100% orgaanista vuosikasvua tulevinakin vuosina.

PHZ Full Stack tarjoaa muun muassa:

IT-konsultointia

– Pilvipalvelukonsultointia

– Laadunvarmistusta

– Projektinhallintaa


Kuinka PHZ Full Stack tuo kestävän kehityksen esille?

Me PHZ Full Stackillä korostamme arvoina oppimista huippuosaajaksi, tiimityötä, nopeaa palautetta sekä korkeaa laatua. Käytämme ohjelmistokehityksessä Agile– ja Lean-menetelmiä: päämetodimme on ollut Extreme Programming jo vuodesta 2004 alkaen. Olemme infrastruktuurin puolella siirtyneet Devops-malliin. Työilmapiirimme on rento ja vastustamme ylitöitä, sillä XP-filosofian mukaisesti on parempi tehdä korkealaatuista koodia virkeänä, kuin korjailla bugeja yömyöhään. Lue lisää yrityskulttuuristamme.

Tuomme myös kehitys mahdollisuuksia työntekijöillemme lisäkoulutuksien kautta. Esimerkiksi AWS Solutions Architect on ollut meillä suosittu lisäkoulutus.

Jos tämän tyylinen työskentely vaikuttaa kiinnostavalta, niin vilkaiseppa avoimet työpaikat!

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia jäseniä, jotka haluavat tehdä mieluummin paritöitä paikan päällä kuin yksin etänä. Yhtiömme omistaa henkilökunta, eikä meillä ole ulkopuolisia omistajia. Toivomme vähintään 5 vuoden kokemusta ohjelmoijana, mutta vähempikin riittää, jos ansiot ovat muuten vahvat. Lisäksi vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito.