PHZ Verkosto

Haluatko liittyä kokeneiden kehittäjien PHZ -verkostoon ja tietää uusimmista IT-konsultointitoimeksiannoista?

PHZ Full Stack Oy on IT-konsultointiyritys, jonka tärkein idea on tehdä kestävän kehityksen IT-järjestelmiä, eli kestävää koodia™, koodia joka on olemassa vielä kymmenienkin vuosien päästä.

Asiakkuuksien keskiössä ovat suuret ja merkitykselliset projektit. Suurin osa tästä työstä tehdään asiakkaiden tiloissa kommunikaation ja projektien onnistumisen maksimoimiseksi. Emme keskity yksittäiseen teknologiaan tai tuotteeseen, vaikka enemmistön koodaajistamme muodostavat Full Stack Java, AWS, Node.js, Frontend, PHP, Python, C#, Scala ja Clojure -Devops-ohjelmoijat, vaan pyrimme ratkaisemaan kunkin ongelman sille parhaiten sopivalla teknologialla olkoon se funktionaalinen ohjelmointikieli serverless-ympäristössä tai WordPress.

PHZ IT-Freelancer verkosto on syntynyt juuri tuosta yllä olevasta tarpeesta, halusta tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua sekä kestävämpiä IT-ratkaisuja. Koemme vahvasti, että tätä kokemusta on parasta rakentaa yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa. Tämän johdosta etsimme jatkuvasti kasvavaan verkostoomme kumppaneita, jotka täydentävät nykyistä osaamistamme ja joiden avulla pystymme paremmin vastaamaan laajenevaan kysyntään IT-alalla.

Liittyminen PHZ IT-freelancer verkostoon on todella helppoa! Lähetä meille vain yhteystietosi alla olevasta linkistä.

Huomioithan että edellytämme verkostoon liittyviltä freelancereilta, vähintään 3 vuoden työkokemusta IT-alalta.