PHZ Verkosto

Haluatko liittyä kokeneiden kehittäjien PHZ -verkostoon ja tietää uusimmista IT-konsultointitoimeksiannoista?

PHZ Full Stack Oy on IT-konsultointiyritys, jonka tärkein idea on tehdä kestävän kehityksen IT-järjestelmiä, eli kestävää koodia™, koodia joka on olemassa vielä kymmenienkin vuosien päästä.

Asiakkuuksien keskiössä ovat suuret ja merkitykselliset projektit. Suurin osa tästä työstä tehdään asiakkaiden tiloissa kommunikaation ja projektien onnistumisen maksimoimiseksi. Emme keskity yksittäiseen teknologiaan tai tuotteeseen, vaikka enemmistön koodaajistamme muodostavat Full Stack Java, AWS, Node.js, Frontend, PHP, Python, C#, Scala ja Clojure -Devops-ohjelmoijat, vaan pyrimme ratkaisemaan kunkin ongelman sille parhaiten sopivalla teknologialla olkoon se funktionaalinen ohjelmointikieli serverless-ympäristössä tai WordPress.

PHZ IT-Freelancer verkosto on syntynyt juuri tuosta yllä olevasta tarpeesta, halusta tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua sekä kestävämpiä IT-ratkaisuja. Koemme vahvasti, että tätä kokemusta on parasta rakentaa yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa. Tämän johdosta etsimme jatkuvasti kasvavaan verkostoomme kumppaneita, jotka täydentävät nykyistä osaamistamme ja joiden avulla pystymme paremmin vastaamaan laajenevaan kysyntään IT-alalla.

PHZ Arvot

Laatu
PHZ laatuleima syntyy äärimäisen laadukkaasta koodista, joka perustuu kestävään elinkaareen ja ketterään kehitykseen. Laadukas työ on koodareillemme ylpeys ja intohimo, ylpeys syntyy koodista, joka on helposti ylläpidettävää ja läpi testattua.
Taito
Meillä taito ei vanhene vaan uudistuu jatkuvan kehityksen myötä. Kehittäjämme ovat aktiivisesti mukana henkilökohtaisessa ammatillisessa kehityksessään ja jakavat vuorovaikutteisesti omaa osaamistaan tiimityön kautta.
Tiimityö
Parhaat oppimiskokemukset syntyvät vuorovaikutuksen kautta, siksi suosimme tiimityötä ja parikoodausta toimistollamme. Aktiivinen tiimityö takaa projekteillemme laadukkaan ja tehokkaan tuloksen.
Palaute
Yrityksessämme vallitsee keskustelukulttuuri, jossa mielipiteitä ja kehitysideoita halutaan jakaa aktiivisesti. Mahdollistamme korkean laadun ja kestävän koodin välittömän palautteen myötä.
Previous
Next

Liittyminen PHZ IT-freelancer verkostoon on todella helppoa! Lähetä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, lisäksi haluaisimme kuulla lyhyen kuvauksen osaamisestasi sekä yhdistää Linkedin-profiilisi osaksi hakemusta.

Huomioithan että edellytämme verkostoon liittyviltä freelancereilta, vähintään 3 vuoden työkokemusta IT-alalta. 

Siinä kaikki! Liity jo tänään, niin saat kuulla mahdollisista uusista toimeksiannoista heti ensimmäisten joukossa. Voit olla kiinnostavan projektin suhteen suoraan yhteydessä meihin, mutta saatamme ottaa myös sinuun yhteyttä, jos uskomme tulevan toimeksiannon sopivan juuri sinun kokemuksellesi parhaiten.

  • Liitä CV tai LinkedIn linkki.

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, docm, odf.