PHZ.FI – Sustainable IT Services » Senior Fullstack PHP Devops -ohjelmistokehittäjä

Senior Fullstack PHP Devops -ohjelmistokehittäjä

PHZ.fi hakee palvelukseen kokenutta PHP-ohjelmoijaa asiakasyrityksiemme projekteihin. Tehtävässä tarvitaan vähintään noin 5 vuoden työkokemusta. Toivomme sinulta sekä backend- että frontend-kehityskokemusta. Vaativissa asiakasprojekteissamme kehitämme ja ylläpidämme Suomen suurimpia web-saitteja ja joihinkin toimeksiantoihin saattaa liittyä vastuu oman työn tuloksien toimivuudesta ja päivystys.

PHZ.fi on kestävän elinkaaren IT-projektiliiketoimintaan keskittynyt ketterä ohjelmistoyritys. Visiomme mukaisesti toteutamme asiakkaillemme järjestelmiä, joita voidaan ylläpitää ketterillä menetelmillä ja testiautomaatioon tukeutuen vuosikymmeniä. Asiakkainamme on kotimaisia media-alan yrityksiä sekä useita suuryrityksiä. Panostamme vahvasti Lean- ja Agile-prosessimalleihin (Extreme Programming), ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla.

Tarvittava osaaminen:
PHP
MySQL
Automaattitestaus (phpUnit)

Muut taidot, joista on lisähyötyä:
Zend Framework
Drupal
Symfony
NoSQL
Erilaiset Javascript-kirjastot Bootstrap, AngularJS, Backbone yms.
HTML5, CSS3, LESS/SASS

Työtehtävät ovat pääosin asiakkaiden tiloissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Devops:na toimiessa työtehtäviin saattaa kuulua myös osana päivystysrinkiä 24/7-päivystys asiakkaiden palveluiden toiminnan varmistamiseksi ja mahdollisten ongelmien korjaamiseksi SLA-vaatimusten mukaisesti.

Teknisen osaamisen lisäksi edellytämme hyviä tiimityö- ja kommunikointitaitoja asiakkaan kanssa toimiessa. PHP-osaamisen lisäksi suuri plussa on myös muiden web-ohjelmointikielten osaaminen, joille löytyy käyttöä omien tuotteidemme kehittämisessä.

Lähetä CV:si osoitteeseen:
rekrytointi@phz.fi

Kysy lisätietoja:
Antti Hätinen
050 5688732
antti.hatinen@phz.fi
Pharazon AB

https://www.phz.fi

Leave a Reply