PHZ.FI – Sustainable IT Services » Devops Frontend -ohjelmistokehittäjä

Devops Frontend -ohjelmistokehittäjä

PHZ.fi hakee palvelukseen kokenutta Frontend-ohjelmistokehittäjää asiakasyrityksiemme projekteihin. Tehtävässä tarvitaan noin 3-5 vuoden työkokemusta.

PHZ.fi on kestävän elinkaaren ohjelmistoihin keskittynyt ketterä ohjelmistoyritys, joka myy Web-ohjelmistokehityspalveluita yritysasiakkaille, toteuttaa IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimpia ovat web-sivustojen lisäksi maksuliikenne ja eCommerce-järjestelmät. Panostamme vahvasti Lean-ja Agile-prosessimalleihin (Extreme Programming), ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla.

Tarvittava osaaminen:
HTML5
CSS3
Javascript, modernit frameworkit
Less/Sass

Muut taidot, joista on lisähyötyä:
Java (etenkin frameworkit)
PHP
AngularJS
Yksikkötestaus

Työtehtävät ovat pääosin asiakkaiden tiloissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Teknisen osaamisen lisäksi edellytämme hyviä tiimityö- ja kommunikointitaitoja asiakkaan kanssa toimiessa. Frontend-osaamisen lisäksi suuri plussa on myös muiden web-ohjelmointikielten osaaminen, joille löytyy käyttöä omien tuotteidemme kehittämisessä.

Lähetä CV:si osoitteeseen: rekrytointi@phz.fi

Kysy lisätietoja:
Antti Hätinen
050 5688732
antti.hatinen@phz.fi
Pharazon AB

http://www.phz.fi

Leave a Reply