Koodaava Sysadmin


PHZ.fi hakee palvelukseen koodaavaa sysadminia ylläpitämään omia ja asiakkaiden webhosting-, SaaS- ja pilvipalveluita sekä onsite-asiakastoimeksiannoille eri puolille pääkaupunkiseutua. Työkokemusta toivotaan vähintään 3-5 vuotta.

PHZ.fi on kestävän kehityksen IT-projektiliiketoimintaan keskittynyt ketterä ohjelmistoyritys, joka myy Web-ohjelmistokehityspalveluita yritysasiakkaille, toteuttaa IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimpia ovat web-sivustojen lisäksi maksuliikenne ja eCommerce-järjestelmät. Panostamme vahvasti Lean- ja Agile-prosessimalleihin (Extreme Programming), ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla.

Tarvittava osaaminen:
Linux-järjestelmäylläpito (Debian/Ubuntu, RHEL)
Ohjelmointitaito esim. PHP/MySQL, Java, Python tms.
Bash-shellskriptaus

Muut taidot, joista on lisähyötyä, esim.
Virtualisointi (Xen, Vagrant)
Monitorointi, Nagios, Zabbix
Testiautomaatio, yksikkötestaus, monitorointien rakentaminen
(Open)VPN
Apache, NGinx
Exim, Postfix
DNS (Bind)
Security, Certificates
Tietokannat (Oracle, MySQL, Galera)
Fyysisen laitteiston kasaaminen/korjaus
IP-verkot, palomuurit, DHCP

Työtehtäviin kuuluu myös asiakastukityö (service desk), ja toisinaan suuri osa työstä suoritetaan pitkiäkin aikoja pääasiassa asiakkaiden tiloissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Teknisen osaamisen lisäksi edellytämme hyviä tiimityö- ja kommunikointitaitoja asiakkaan kanssa toimiessa.

Lähetä CV:si osoitteeseen: rekrytointi@phz.fi

Lisätietoja:
Antti Hätinen
050 5688732
antti.hatinen@phz.fi
Pharazon AB

http://www.phz.fi

Leave a Reply