IT-tuki/Sysadmin


PHZ.fi Full Stack on kestävän kehityksen IT-projektiliiketoimintaan keskittynyt ketterä ohjelmistoyritys, joka myy Web-ohjelmistokehityspalveluita yritysasiakkaille, toteuttaa IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimpia ovat web-sivustojen lisäksi maksuliikenne ja eCommerce-järjestelmät. Panostamme vahvasti Lean- ja Agile-prosessimalleihin (Extreme Programming), ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla.

 

Etsimme nyt IT-tukea/Sysadminia ylläpitämään alkuun omia järjestelmiämme ja jatkossa mahdollisesti myös asiakkaiden webhosting-, SaaS- ja pilvipalveluita. Työkokemusta toivotaan vähintään 3-5 vuotta.

Tarvittava osaaminen / ymmärrys seuraavista:
Linux-järjestelmäylläpito (Debian/Ubuntu, RHEL)
Ohjelmointitaito esim. PHP/MySQL, Java, Python tms.
Bash-shellskriptaus
AWS

Muut taidot, joista on lisähyötyä, esim.
Virtualisointi (Xen, Vagrant)
Monitorointi, Nagios, Zabbix
Testiautomaatio, yksikkötestaus (JUnit), monitorointien rakentaminen
(Open)VPN
Apache, NGinx
Exim, Postfix
DNS (Bind)
Security, Certificates
Tietokannat (Oracle, MySQL, Galera)
Fyysisen laitteiston kasaaminen/korjaus
IP-verkot, palomuurit, DHCP

Teknisen osaamisen lisäksi edellytämme hyviä tiimityö- ja kommunikointitaitoja.

Huomioithan, että meillä on jatkuvasti uusia mielenkiintoisia projekteja avautumassa. Siksi sinun kannattaa kertoa itsestäsi, vaikka juuri tämä positio ei tuntuisi täysin osuvan.

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) joko emailitse rekrytointi@phz.fi tai Rekrytointitallin järjestelmien kautta 8.10.2017 mennessä. Lisätietoja antaa tj. Antti Hätinen 0505688732 tai rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista: 0405773768 tai mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi

 

Leave a Reply