Olemme Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten joukossa!

Pharazon Ab (PHZ Full Stack) on Euroopan 1000 nopeimmin kasvaneen yrityksen joukossa

Vaikka nykypäivä on muuttunut radikaalisti ihan muutamassa kuukaudessa, ei se ole vaikuttanut PHZ Full Stackin toimintaan juuri ollenkaan. Myyntitiimi on tehnyt jopa niin hyvää työtä, että olemme nostaneet liikevaihdon ennätyksellisiin lukemiin jatkuvan kasvun kylkiäisenä!

Tämän on huomannut myös Financial Times, joka nimesi PHZ:n yhdeksi Euroopan nopeimmin kasvaneista yrityksistä 2020. He tekivät listauksensa jo neljättä kertaa, ja PHZ on ensimmäistä kertaa mukana sijalla 314. Kuten pari kuukautta aikaisemmin juhlimassamme Deloitte 50 – palkinnossa, kasvu katsottiin aikaväliltä 2015-2018, ja lisäksi FT katsoi myös vuosittaisen keskimääräisen kasvun tältä ajalta. Nämä luvut PHZ:n osalta olivat 529.2% kokonaiskasvua, ja 84.6% keskimääräistä kasvua.

Nyt vaan jatkamaan samaa rataa eteenpäin!