PHZ on yksi 50:stä nopeimmin kasvaneista

PHZ Full Stack (Pharazon AB) nousi ensimmäistä kertaa Deloitte Oy:n listaaman 50 nopeimmin kasvaneen teknologiayrityksen joukkoon Suomessa.

PHZ:n oli listan 48:s. Sijoitus Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa perustui yritysten liikevaihdon keskimääräiseen kasvuun neljän vuoden aikana (2015 – 2018). PHZ kasvoi 529 prosenttia.

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Antti Hätinen on tyytyväinen sijoitukseen ja aikoo jatkaa samalla linjalla ylöspäin.

– Tällä hetkellä kasvamme noin kahden prosentin viikkovauhtia. Tähtäimessä olisi kymmenen prosentin kasvu viikossa. Nyt kun olemme päässeet Top 50:n joukkoon, seuraava askel olisi päästä Top 5:n joukkoon Suomessa.

PHZ Kasvu 2015 – 2018

PHZ kasvu 2015 – 2018. Lähde: Taloussanomat

PHZ Full Stack on pääkaupunkiseudulla toimiva IT-konsultointia tarjoava yritys, joka painottaa kestävää kehitystä.

Yritys haluaa tehdä vuosikymmeniä kestävää koodia, jolloin ohjelmisto kestää normaalia vanhenemissykliä pidempään. Näin säästetään sekä aikaa että rahaa. Tähän perustuu myös PHZ Full Stackin kasvu: asiakkaat ovat tyytyväisiä kestävän kehityksen tuomiin miljoonien eurojen säästöihin ohjelmistojen ylläpidossa.

– Kun yritys joutuu uusimaan ohjelmistonsa muutaman vuoden välein, ei kyseessä ole enää investointi teknologiaan, vaan ylläpitokustannus. Me tarjoamme mahdollisuuden säästää näissä kuluissa, jolloin yritys voi kasvattaa omaa liiketoimintaansa, Hätinen selvittää.

Deloitte Oy on tilintarkastus- ja konsultointipalveluja tuottava yritys. Se toteutti yritysten virallisiin tilinpäätöstietoihin perustuvan Technology Fast 50 -ohjelman viime vuonna 14. kerran. Yritys on osa Deloitte Touche Tohmatsu Limited -ryhmittymää.