PHZ Full Stack:ia suosittelee yli puolet työpaikkana

Teimme hiljattain henkilöstökyselyn, jossa kysyttiin PHZ Full Stack Oy:n työntekijöiltä:

”Suosittelisitko PHZ Full Stack:ia työpaikkana kaverillesi?”

Mittaus tehtiin ns. Net Promoter Scoren avulla, joka mittaa työntekijöidemme tyytyväisyyttä.

Ensimmäisen parin viikon jälkeen mittari näyttää arvoa +50%, jota voidaan pitää erinomaisena arvona. Sen mukaan suosittelijoita on puolet enemmän kuin työntekijöitä, jotka eivät aktiviisesti suosittelisi PHZ Full Stack:ia kaverilleen.

Olemme osallistumassa Great Place to Work -mittaukseen Suomen parhaiden työpaikkojen löytämiseksi, ja jatkamme toimintamme parantamista edelleen päästäksemme vieläkin erinomaisemmalle tasolle! Yhtiömme arvoina on nopea palaute, laatu ja tiimityö, joiden avulla pyrimme tekemään nopeasti muutoksia toiminnan kehittämiseksi entisestään paremmalle tasolle.