Tekninen Projektipäällikkö

Millaista on työskennellä projektipäällikkönä PHZ Full Stackillä?

Projektipäällikkönä vastaat asiakasprojekteihin liittyvästä projektisuunnittelusta, läpiviennistä, valvonnasta sekä yhteydenpidosta asiakkaaseen. Olet osana suurempaa tiimiä, johon kuuluu ohjelmistokehittäjiä, graafisia suunnittelijoita, testaajia, data-analyytikkoja, ym. Emme aio hukuttaa sinua kymmeniin eri projekteihin kerrallaan, mutta työskentelet kuitenkin useamman projektin kanssa samanaikaisesti, tai vaihtoehtoisesti hallinnoit yhtä isompaa projektia. 

 

Millainen on mielestämme sopiva tausta ja työkokemus hakemaamme rooliin?

Haluaisimme että sinulla on, hyvien projektihallintakykyjen lisäksi, kokemusta myös ohjelmistokehityksestä, etkä pelkää koodata tarvittaessa vaikka itse. Olisi aivan erinomaista, että AWS tai Azure olisivat sinulle tuttuja jo aiemmista projekteistasi. Kokemus ja sertifikaatti projektinhallintatyökaluista kuten: Scrum, Kanban, Lean tai SAFe ovat vahva etu. Tiedät myös ohjelmisto- ja/tai palveluliiketoiminnan lainalaisuudet sekä erilaiset projektihallintaviitekehykset kuten: PRINCE2 tai IPMA.

 

Millaisia muita kykyjä arvostamme hakijoissa?

Projektien läpivienti on sinulle tuttua. Tiedät mitä niiden käynnistäminen vaatii, millaista  kommunikaatiota ja ohjausta eri osa-aluieiden kanssa tarvitaan sen ollessa käynnissä, sekä sinulta löytyy myös se viimeinen puristus projektin saattamisessa päätökseen. Osaat ja uskallat ilmaista ajatuksesi ymmärrettävästi suomeksi ja sinulla on kokemusta muutoksen johtamisesta.

Jos ylläoleva teksti ei pelästyttänyt, niin lähetä meille yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta ja me otamme sinuun yhteyttä. 

  • Paikkakunta jossa haluat työskennellä
  • Liitä hakemukseen CV tai LinkedIn linkki.

  • Accepted file types: pdf, doc, docx, docm, odf, Max. file size: 50 MB.

Lisätietoja työpaikoista:

Antti Hätinen Puh: 050 568 8732
Sähköpostitse rekrytointi@phz.fi

 

Tässä vielä hieman lisää meistä yrityksenä, sekä toimintatavoistamme.

PHZ.fi Full Stack on ketterä, suomalainen, yli kymmenen vuotta vanha ohjelmistoyritys, joka tekee kestävän elikaaren ohjelmistokehityskonsultointia pääkaupunkiseudulla sekä kehittää omia tuotteita.

Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori. Nyt meitä on noin 80 henkeä, ja kestävän kehityksen suuren kysynnän vuoksi jatkamme 100% orgaanista vuosikasvua tulevinakin vuosina.

Mikä meidät erottaa muista?

1) Jatkuva kehittyminen ja tekemisen hauskuus – ja meidän tapauksessa tällä sanahelinällä on vinha perä! Toimimme työpareina ja extreme programming on meidän juttu. Emme tee purkkavirityksiä vaan koodia, josta voimme aidosti olla ylpeitä. Ja jonka teemme vireänä työaikana, emme iltamyöhään.

2) Konsultoinnin lisäksi meillä on myös omia tuotteita: https://phz.fi/products/

3) Ja kyllä! Toimintamme perustuu tiimityöhön, jota edustaa myös oma eSports-joukkueemme. https://team.phz.fi

4) Hieno yhteishenki ja henkilöstöedut tulevat sitten mukavana lisänä kaiken em. päälle.