Full Stack Node.js – Kehittäjä

Etsimme yhtä tai useampaa kokenutta Full Stack Node.js kehittäjää asiakasprojekteihimme Helsinkiin ja Tampereelle. Olet hakemamme osaaja, mikäli seuraavat sanat puhuttelevat sinua.

Sinun tulee hallita:

-Node.js

-JavaScript

-React/Vue.js

Kokemus seuraavista osaamisalueista luetaan eduksi:

-AngularJS

-Yksikkötestaus

-MySQL

-Mongo

-Express.js

Mitä muuta tarjoamme sinulle?

-Jatkuvan mahdollisuuden oppia uutta. Yhteinen tavoitteemme on, että osaamispääomasi kasvaa PHZ:lla ensimmäisestä päivästäsi lähtien.

-Mukavat ja ammattitaitoiset kollegat

-Toimiston keskeltä kaupungin sykettä

-Työsuhde-edut (lounas, liikunta, kulttuuri, matka jne.)

– Mahdollisuudet koulutuksiin sekä sertifiointeihin.

-Organisaation, joka on läpinäkyvä, jossa pääsee vaikuttamaan asioihin, eikä täällä keskitytä pelkkään hattaraan.

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin otamme yhteyttä.

  • Liitä hakemukseen CV tai LinkedIn linkki.

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, docm, odf.

Lisätietoja työpaikoista:
Juha Koikkalainen puh. 0400 830934
Sähköpostitse rekrytointi@phz.fi

PHZ Full Stack on ketterä, suomalainen, kymmenen vuotta vanha ohjelmistoyritys, joka tekee kestävän elinkaaren ohjelmistokehityskonsultointia pääkaupunkiseudulla sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori. Nyt meitä on noin 80 henkeä, ja kestävän kehityksen suuren kysynnän vuoksi jatkamme 100% orgaanista vuosikasvua tulevinakin vuosina.

Yrityskulttuuriimme kuuluu vahvasti yhdessä tekeminen. Toimistolla vietetään mm. sauna/palju-iltoja, peli-iltoja, sekä koulutuksia. Toimintaamme ohjaa neljä arvoa: taito, tiimityö, palaute ja laatu. Niiden pohjalta pyrimme toimimaan jokapäiväisessä työssä. Yrityksen omistaa henkilöstö ja uskomme avoimeen yrityskulttuuriin. Meillä pääsee vaikuttamaan aidosti asioihin. www.phz.fi

Miksi kokenut koodari valitsee meidät?

-Uskomme vahvasti Extreme Programming -menetelmään ja testiautomaatioon. Missionamme on tehdä kestävän elinkaaren koodia, joka on käytössä vielä vuosikymmentenkin päästä ja josta voimme aidosti olla ylpeitä. Tämä tarkoittaa sitä, että seniori-koodareillamme on työssä selkeä, näkemyksellinen rooli.

-Teemme työmme myös kestäviä työtapoja noudattaen siten, että emme tee ylitöitä ja voimme tulla joka päivä töihin älyllisesti vireässä tilassa.

-Yrityksenä eroamme toisista konsulttiyrityksistä sillä, että meillä on myös omia tuotteitaoma eSports-joukkue, ja haluamme aidosti pitää huolta työntekijöistämme sekä heidän kehittymisestään – myös projektin loppumisen ja uuden alkamisen välillä.