Full Stack Node.js kehittäjä

Miksi sinun kannattaa tulla Full Stack -kehittäjäksi meille?

PHZ Full Stack:illä pääset osaksi rentoa työilmapiiriä, jossa muut työkaverisi ovat myös koodaus-alan huippuammattilaisia ja joiden avustuksella tulet kehittämään uusia mielenkiintoisia ohjelmistoja, moderneilla teknologioilla. Palkkatasomme on varmasti kilpailukykyinen ja lisäksi vastustamme ylitöitä, sillä työfilosofiamme mukaan on parempi tehdä korkealaatuista koodia virkeänä, kuin korjailla bugeja yömyöhään.

Millaista on työskennellä PHZ Full Stackillä?

Me PHZ Full Stackillä korostamme arvoina oppimista huippuosaajaksi, tiimityötä, nopeaa palautetta sekä korkeaa laatua. Käytämme ohjelmistokehityksessä Agile– ja Lean-menetelmiä: päämetodimme on ollut Extreme Programming jo vuodesta 2004 alkaen. Työ on käytännönläheistä ohjelmistokehitys- ja ohjelmistoarkkitehtuurityötä, jota tehdään isommassa tiimissä ja työskentely tapahtuu pääasiassa asiakkaidemme toimipisteissä. 

Millainen on mielestämme sopiva tausta ja työkokemus hakemaamme Full Stack -kehittäjän rooliin?

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on jo useamman vuoden (3-5v) kokemus JavaScriptin parissa. Tämän lisäksi sinun olisi hyvä hallita sekä Node.js, että React/Vue.js. Kokemus seuraavista osaamisalueista luetaan myös eduksi: AngularJSYksikkötestaus, MySQL, Mongo sekä Express.js. Tärkeänä pidämme myös haluasi oppia uutta, haastaa vanhoja käytäntöjä sekä jakaa vuolaasti oppimaasi myös muille tiimin jäsenille.

Mitä muuta tarjoamme sinulle?

Jatkuvan mahdollisuuden oppia uutta. Yhteinen tavoitteemme on, että myös oma osaamisesi kasvaa PHZ:lla heti ensimmäisistä päivistä lähtien. Meillä (ihan oikesti) on tarjota sinulle mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa työnteko sujuu rennolla, mutta myös tuottavalla otteella päivästä toiseen. Toimistomme sijaitsevat keskellä kaupungin sykettä Helsingissä ja Tampereella ja saat meiltä myös hyviä työsuhde-etuja (lounas, liikunta, kulttuuri, matka jne.) Haluamme myös, että työntekijämme oppivat koko ajan uutta ja sen johdosta järjestämme aika ajoin mahdollisuuksia eri koulutuksiin sekä sertifiointien suorittamiseen.

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin otamme yhteyttä.

Lisätietoja työpaikoista:

Antti Hätinen Puh: 050 568 8732
Sähköpostitse rekrytointi@phz.fi

 

PHZ FULL STACK Yrityksenä

PHZ Full Stack on ketterä, suomalainen, kymmenen vuotta vanha ohjelmistoyritys, joka tekee kestävän elinkaaren ohjelmistokehityskonsultointia pääkaupunkiseudulla sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori. Nyt meitä on noin 80 henkeä, ja kestävän kehityksen suuren kysynnän vuoksi jatkamme 100% orgaanista vuosikasvua tulevinakin vuosina.

Yrityskulttuuriimme kuuluu vahvasti yhdessä tekeminen. Toimistolla vietetään mm. sauna/palju-iltoja, peli-iltoja, sekä koulutuksia. Toimintaamme ohjaa neljä arvoa: taito, tiimityö, palaute ja laatu. Niiden pohjalta pyrimme toimimaan jokapäiväisessä työssä. Yrityksen omistaa henkilöstö ja uskomme avoimeen yrityskulttuuriin. Meillä pääsee vaikuttamaan aidosti asioihin. www.phz.fi

Miksi kokenut koodari valitsee meidät?

-Uskomme vahvasti Extreme Programming -menetelmään ja testiautomaatioon. Missionamme on tehdä kestävän elinkaaren koodia, joka on käytössä vielä vuosikymmentenkin päästä ja josta voimme aidosti olla ylpeitä. Tämä tarkoittaa sitä, että seniori-koodareillamme on työssä selkeä, näkemyksellinen rooli.

-Yrityksenä eroamme toisista konsulttiyrityksistä sillä, että meillä on myös omia tuotteitaoma eSports-joukkue, ja haluamme aidosti pitää huolta työntekijöistämme sekä heidän kehittymisestään – myös projektin loppumisen ja uuden alkamisen välillä.