Data-Analyytikko

Miksi sinun kannattaa tulla Data-Analyytikoksi PHZ Full Stackille?

PHZ Full Stack Oy on suomalainen vahvassa kasvussa oleva ohjelmistoyritys. Tämän on huomannut myös Financial Times, joka valitsi meidät yhdeksi nopeimmin kasvavaksi IT-yritykseksi viime vuonna. Toimistomme sijaitsevat Helsingin ja Tampereen ydinkeskustassa. Perusajatuksemme on tuoda lisäarvoa asiakkaillemme – kestävän kehityksen menetelmillä. Näin asiakkaamme saavat luotettavat, pitkäikäiset järjestelmät ja jopa miljoonien eurojen säästöt.

Millaista Data-Analyytikon työ on PHZ:lla?

Työskentelet osana suurempaa tiimiä, jossa mukana meiltä on koodauspuolen, projektihallinnan sekä myynnin ammattilaisia. Koodaajat vastaavat teknisen ympäristön toteutuksesta ja projektista riippuen sinun toimenkuvasi voi sisältää seuraavia asioita. Suorituskykymittareiden määrittäminen (KPI) yhdessä asiakkaan kanssa, datan keräys asiakkaan eri järjestelmistä sekä kerätyn datan visualisointi (dashboard) ja analysointi.  

Millainen on mielestämme sopiva tausta ja työkokemus hakemaamme rooliin?

Toivoisimme että sinulla on yli 4 vuotta työkokemusta tietovarastoratkaisujen toteuttamisesta. Aiempi kokemus Power BI:n, Qlik View:n, tai vastaavan ohjelmiston hyödyntämisestä asiakasprojekteissa. Lisäksi omaat hyvän ymmärryksen SQL-tietokannasta ja pilvipalveluista ja sinulla on aiempien projektien myötä kertynyt osaamista vähintään yhdestä ohjelmointikielestä. 

Millaisia muita kykyjä arvostamme hakijoissa?

Tulevat asiakkaasi odottavat sinulta hyvää suomen kielen taitoa. Me arvostamme myös halua ja kykyä kehittyä ammatillisesti sekä uuden oppimista. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat myös tärkeitä, silloin kun toimitaan osana tiimiä asiakkaiden kanssa. 

 

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta ja me otamme sinuun yhteyttä. 

  • Paikkakunta jossa haluat työskennellä
  • Liitä hakemukseen CV tai LinkedIn linkki.

  • Accepted file types: pdf, doc, docx, docm, odf, Max. file size: 50 MB.

Lisätietoja työpaikasta saat:

Antti Hätinen Puh: 050 568 8732
Sähköpostitse rekrytointi@phz.fi

Tässä vielä hieman lisää meistä yrityksenä, sekä toimintatavoistamme.

PHZ.fi Full Stack on ketterä, suomalainen, yli kymmenen vuotta vanha ohjelmistoyritys, joka tekee kestävän elinkaaren ohjelmistokehityskonsultointia pääkaupunkiseudulla sekä kehittää omia tuotteita.

Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori. Nyt meitä on noin 80 henkeä, ja kestävän kehityksen suuren kysynnän vuoksi jatkamme 100% orgaanista vuosikasvua tulevinakin vuosina.

Mikä meidät erottaa muista?

1) Jatkuva kehittyminen ja tekemisen hauskuus – ja meidän tapauksessa tällä sanahelinällä on vinha perä! Toimimme työpareina ja extreme programming on meidän juttu. Emme tee purkkavirityksiä vaan koodia, josta voimme aidosti olla ylpeitä. Ja jonka teemme vireänä työaikana, emme iltamyöhään.

2) Konsultoinnin lisäksi meillä on myös omia tuotteita: https://phz.fi/products/

3) Ja kyllä! Toimintamme perustuu tiimityöhön, jota edustaa myös oma eSports-joukkueemme. https://team.phz.fi

4) Hieno yhteishenki ja henkilöstöedut tulevat sitten mukavana lisänä kaiken em. päälle.