PHZ.FI – Sustainable IT Services » Frontend -ohjelmistokehittäjä

Frontend -ohjelmistokehittäjä

PHZ.fi Full Stack on ketterä, suomalainen, kokeneiden koodarien perustama ohjelmistoyritys, joka myy J2EE- ja Web-ohjelmistokehityskonsultointia asiakasprojekteille, toteuttaa asiakkaille IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Tässä pientä esimakua omista tuotteistamme: https://phz.fi/products/ . Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori.

Panostamme vahvasti Lean- ja Agile-prosessimalleihin (Extreme Programming), työparien muodostamiin tiimeihin, ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tiimityöntekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla. Pystymme tarjoamaan työntekijöillemme mielenkiintoisten projektien ja hauskojen tiimikaverien lisäksi aidon mahdollisuuden kehittyä koodarina ja olla päätyön ohella osana vaikkapa mukana pelinkehityksessä tai muissa omaa mielenkiintoa vastaavissa projekteissa.

 

Etsimme nyt  useampaa Frontend-ohjelmistokehittäjää asiakasprojekteihimme. Olet hakemamme, mikäli suurin osa seuraavista sanoista sytyttävät lampun pääsi päällä:

Tarvittava osaaminen:
HTML5 / CSS3
Less/SASS
Javascript, modernit frameworkit (React, AngularJS, Vue.js)

Muut taidot, joista on lisähyötyä:
Node.js
Java (etenkin frameworkit)
PHP
Yksikkötestaus (Jasmine, Mocha jne.)
Relaatiotietokannat (PostgreSQL, MySQL)
AWS
Unity3D

Huomioithan, että meillä on jatkuvasti uusia mielenkiintoisia projekteja avautumassa. Siksi sinun kannattaa kertoa itsestäsi, vaikka juuri tämä positio ei tuntuisi täysin osuvan.

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) joko emailitse rekrytointi@phz.fi tai Rekrytointitallin järjestelmien kautta 30.11.2017 mennessä. Lisätietoja antaa tj. Antti Hätinen 0505688732 tai rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista: 0405773768 tai mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi

 

PS. Meille hyvä koodi työaikana on arvokkaampi kuin ylitöinä tehty huono koodi. Liity koodin valoisalle puolelle ja luovu pimeän puolen käytännöistä!

Kuvaaja: Jyri.H

 

Avainsanat: HTML5, CSS3, JavaScript, JS, Less, Sass, Java EE, J2EE, PHP, AngularJS, React, React native, Node.js, Jasmine, Vue.js, node.js

Leave a Reply