PHZ Full Stack sijoittui kolmanneksi Deloitte Technology Fast 50 -ohjelmassa

PHZ Full Stack Oy on sijoittunut kolmanneksi Suomen Deloitte Technology Fast 50 -ohjelmassa, jossa listataan vuosittain nopeimmin kasvavat teknologiafirmat. PHZ Full Stack Oy on kestävän kehityksen ohjelmistotuotantoon keskittynyt konsultointiyritys, joka säästää miljoonia asiakkailtaan pyrkimällä pidentämään nykyisten järjestelmien elinkaaria käyttämällä kuitenkin uusinta teknologiaa. Salaisuutena on keskittyminen testiautomaatioon ja ketterään Extreme Programming -menetelmään, joka mahdollistaa samalla erittäin nopean kehityssyklin ja jopa neljä liiketoimintamuutoksen tekemisen tuotantojärjestelmiin päivittäin.

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelman voitti vuodelta 2021 Swappie, ja toiseksi tuli Fiksuruoka.fi. Edellisvuonna voittajia olivat GamerefineryWolt ja Dispelix

Haluamme kiittää palkintopallisijalle riittäneestä 5491% kasvuloikasta kaikkia työntekijöitämme loistavasta työstä, ja etenkin Anne Lamberg:n johtamaa myyntitiimiämme. Valitettavasti pandemian takia emme päässet juhlistamaan loistavaa työtä ja kestävää kehitystä tänään, mutta tulemme järjestämään juhlistamistilaisuudet kevään ja kesän aikana Helsingin ja Tampereen toimistoillamme.