Siege Castles Break Even Party!

8.10. juhlimme PHZ Game Studiosin viimeisintä milestonea: Siege Castles on vihdoin kääntynyt positiiviseksi!

Siege Castles Release Trailer

Siege Castles on PHZ Game Studiosin tekemä mobiilipeli, jonka 1.0 julkaistiin viime vuoden joulukuussa. Early access launch oli sitä ennen, kun peli sai julkaisijan Plug-In Digitalin muodossa. Nyt tämä peli teki sen mistä monet muut haaveilee: se on tuottanut sen verran että olemme saaneet maksettua investoinnin takaisin, ja tästä eteenpäin kaikki tulot on voittoa. Moni ei siihen pysty, ja sehän on juhlan paikka!

Juuri sopivasti rajoituksetkin hellittivät, joten järjestimme juhlat johon kutsuimme nykyiset ja entiset devaajat, ihmisiä jotka ovat tukeneet kehitystyötä vuosien mittaan, sekä muita alalla olevia. Kunhan olimme saaneet ihmiset syötettyä ja juomat tarjoiltua, aloitimme puheilla yrityksen toimitusjohtajalta Antti Hätiseltä, sekä pelistudion suunnittelijalta ja Creative Directorilta Jesse Honkaselta. Apprienin Arto Käyhkö heitti myös muutaman valitun sanan, ja puheet kruunattiin Maija Turusen antamilla tiedoilla summista. Kun kiitokset oli jaettu, jatkui ilta mukavasti saunan, paljun, pitsan ja juoman parissa.

Kiitoksia kaikille paikalla olleille, alla vielä valitut palat kuvagalleriasta illasta!
(Klikkaa kuvaa jotta saat täysikokoisen version)

Siege Castlesin voi ladata seuraavista paikoista:
iOS
Android
Huawei AppGallery