AWS Solutions Architect Koulutus

PHZ Full Stack järjestää kaikille työntekijöilleen ilmaisen AWS Solutions Architect koulutuksen.

Amazon Web Services (AWS) tarjoaa erilaisia työvälineitä verkkopalvelujen rakentamiseen ja skaalautuvien pilvilaskentäympäristöjen luomiseen. AWS on pilvipalveluiden selkeä markkinajohtaja, 32% markkina-osuudella globaalisti.

PHZ Full Stack haluaa varmistaa että kaikki sen työntekijät saavat mahdollisuuden kouluttautua AWS -osaajiksi ja järjestää nyt kaikille työntekijöilleen ilmaisen AWS Solutions Architect -koulutuksen!

Kurssin vetäjänä toimii Tomi Kemppainen. Tomilla on Solutions Architect -sertifikaatti sekä usean vuoden kokemus AWS:stä. Kurssi kestää kaksi päivää ja sen tarkoituksena on antaa osallistujille hyvät valmiudet AWS Solutions Architect -sertifikaattikokeeseen. 

Sertifikaatista voi lukea lisää AWS:n sivuilta: https://aws.amazon.com/certification/certified-solutions-architect-associate/

Tuleva koulutus on jälleen yksi hyvä esimerkki siitä miten PHZ Full Stack toteuttaa omia arvojaan. Jatkuvat koulutusmahdollisuudet sekä taidon kehitys takaa osaamisemme parhaan kilpailukyvyn ja yksilöllisen ammatillisen kasvun jokaiselle työntekijällemme.