PHZ Perhepäivä HopLopissa!

Järjestimme 3.10 yhteiset HopLop-seikkailut työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa!

HopLop ja PHZ ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan, ja nyt käynnistyneen syksyn sekä PHZ:n 12-vuotissynttäreiden kunniaksi järjestimme HopLopissa perhepäivän kakkutarjoilun kera.
Perhepäiväksi olimme varanneet kiipeilypuiston, -seinän ja minigolf radan. Tapahtumaan kutsuimme työntekijöidemme lisäksi asiakkaamme perheineen nauttimaan mukavasta päivästä puuhaillessa ja kiipeillessä.

HopLop Konala, Helsinki

Turvallisuus ensin HopLopissa

Koronatilanteen vuoksi kiinnitimme turvallisuuteen erittäin paljon huomiota. HopLop oli tapahtumapaikkana huomioinut koronaturvallisuuden esimerkillisellä tavalla mm. pinnoittamalla kiipeilytelineet, rajaamalla tapahtuman osallistumismäärän ja huolehtimalla käsihygieniasta.

Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja tulemme järjestämään vastaavaa jatkossakin!