Iskuryhmä kasaan ja Tampereelle!

PHZ laajenee Tampereelle!

PHZ-konserni teki nyt kirjaimellisesti uuden aluevaltauksen, kun kävimme viime torstaina vastaanottamassa uuden Tampereen toimistomme! Tarkoitus olisi laajentaa koko konsernin toimintaa pikkuhiljaa Pirkanmaan alueella, eli PHZ Full Stack, PHZ Game Studios ja Apprien tulevat olemaan näkyvämpi osa Tampereen katukuvaa jatkossa.

Toimitilat hankimme juuri remontoidusta Platform6-hubista, joka toimii aivan Tampereen ydinkeskustassa. Toimintaa lähtee pyörittämään Olli Ikonen bisneskehityspuolelta, ja Juuso Ansaharju hoitaa operatiivisen ja devaajapuolen. Heihin voi ottaa vapaasti yhteyttä jos tarve tulee! Meillä on myös rekryt päällä Tampereen suuntaan, niitä voi käydä tutkimassa avoimista työpaikoista.

Alla vähän tunnelmakuvia reissulta, oli kiva törmätä sekä uusiin että vanhoihin naamoihin siellä päässä!