Parikoodaus + livestriimaus = Koodipenkki!

Viime vuoden loppupuolella teimme yhden tuotantokauden verran omaa livestriimattua lähetystä nimeltä Koodipenkki. Homman jujuna oli parikoodaus, eli lähestyimme ja purimme ongelmia meidän tyylillä! Jaksot löytyvät YouTubesta yhtenä soittolistana, ja alta voi katsoa ensimmäisen jakson suoraan:

Kuten videosta huomaa, parikoodaus on ohjelmointitapa jossa on kaksi koodaajaa saman ruudun äärellä. Heistä asiaan perehtyneempi neuvoo eteenpäin, samalla kun kieleen tai aiheeseen tutustuva kirjoittaa koodia. Näin saadaan tehokkaasti jaettua osaamista keskenämme, ja lisäksi koodiin ei pääse karkaamaan virheitä niin helposti kun sitä on syynäämässä kahdet silmäparit.

Jos tämän tyylinen työskentely vaikuttaa kiinnostavalta, niin vilkaiseppa avoimet työpaikat! Meille parikoodaus on normia, jopa niin pitkälle että sovellamme sitä kaikkeen muuhunkin. Näin kaikki ovat päässeet nopeasti kärryille, oli aihe mikä tahansa.

Nähdään penkissä!