PHZ Full Stack mukana Nuori Yrittäjä -tapahtumassa

Akavan vuoden 2018 yrittäjä Antti Hätinen sekä PHZ Full Stack olivat mukana Kampissa #uskallaYrittää ja @nuoriyrittaja -tapahtumassa.

Vuoden Pikkuyrittäjät Opettaja Mikko Liukka ja Akavan Vuoden Yrittäjä 2018 Antti Hätinen

Mikko Liukka valittiin Vuoden 2019 Pikkuyrittäjät Opettajaksi. Hätinen ja Liukka opiskelivat lukiossa samaan aikaan ja ottivat vastaan molemmanpuoliset onnittelut saavutuksista yrittäjyyden edistämiseksi!

Seuraavaksi esittelyssä muutamia nuoria yrityksiä. Vuoden nuori yritys Diamonds of Ruskila, Ruskilan koulusta Nakkilasta valmistaa heinäsirkkakaurakeksejä.

Intu Ny auttaa maahanmuuttajien mielenterveysongelmia järjestänällä ryhmämutoista taidelähtöistä kumtoutusta, joka ylittää mm. Kielimuurin. Ryhmäterapia on kustannustehokkaampaa sosiaalipalveluiden ostajille kuin perinteinen terapia.

Ekoplastic on 100% kierrätetystä materiaalista valmistettu kestokassi, jota voivat ostaa sekä yritykset ja yksityiset. Ekokassit valmistetaan mm. merestä kerätystä muovista.

Killed Pixel Games tekee Alone ja Inclement pelejä Steam-alustalle. Alone on selviytymispeli 1980-luvun Siperiassa lentokoneonnettomuuden jäljiltä. Molemmat pelit ovat strategia, resource management-kategoriaan kuuluvia pelejä.