PHZ Striimi-ilta

Elektroninen urheilu eli esports on uusin digikulttuurin laji. Esports on helposti lähestyttävä, koska monelle pelaaminen missä tahansa elektronisessa muodossa on tuttua. Mobiilipelien nopea kasvu kilpailulliselle tasolle saakka on tuonut pelaamisen lähelle joka päiväistä elämää.

Me PHZ Full Stackillä uskomme esportsin olevan muutakin kuin nopeasti ohi menevä ilmiö, pelaajamäärät ovat kasvaneet harrastus-ja kilpailumielessä ja esports on muodostunut globaaliksi tekemiseksi. PHZ on aktiivisesti mukana kehittyvässä esports-ja peliyhteisössä, arvomme pohjautuvat vahvasti eurheiluun ja perustimme tänä vuonna myös esports siipemme Team.Phztan. Järjestämme toimistollamme jatkuvasti myös peli-alan tapahtumia ja esporst-henkisiä iltoja.

jennachimm2streamnightstream-night2

Perjantaina 16.11 PHZ Full Stackin toimisto kukontorilla täyttyi jatkuvassa nosteessa olevista striimajista ja tubettajista viettämään PHZ stream-iltaa. Tarjosimme osallistujille käytettäväksi koneemme ja toimistotilamme. Illan ohjelmaan kuului saunomista ja pelaamista myös beer bongin muodossa. Striimaajat osallistuivat vuorovaikutteisesti tunnelman luontiin, naurua ja menoa ei puuttunut. Hauskanpito jatkui Twitchissä yhteis-streamien myötä ja tapahtuma keräsi satoja katsojia. Iltatapahtumat ovat aina avoinna kaikille PHZ:laisille, työntekijämme osallistuivatkin aktiivisesti yhdessä pelaamiseen ja striimaamisen.Striimi-ilta1striimi-ilta

Mahtavaan kokoonpanoon kuului

Nurmio

Twitch iconTwitter Instagram

Chimmtv

Twitch iconTwitter

Ninaonilo

Twitch iconTwitter Instagram

chimmtvNurmio

Mattotaneli

Twitch icon

Boheemi

youtube

Baguettecat

Twitch icon