Kanaliiga X PHZ.FI

PHZ Full Stackilla työkaverisi jakavat saman arvomaailman ja toimivan yhteisön. Yhteishenkemme vahvuus ja yhdessä viihtyminen näkyy myös työntekijöidemme arjessa. Kitkaton yhdessä toimiminen näkyy huikeissa esports tuloksissa kuten Assemblyn Summerin 2018 BYOCin suorituksessa. Henkilöstömme osallistuu aktiivisesti turnauksiin ja peleihin, jossa huippuosaajamme loistavat.

PHZ osallistuu aktiivisesti pelejä ylläpitävän Kanaliigan Counter Strike: Global Offensive– ja PlayerUnknown’s Battlegrounds-turnauksiin. Kanaliiga järjestää aktiivisesti videopeliturnauksia firmojen kesken. Kuusi työntekijäämme on osallistunut PUBG-karsintoihin, joissa pelimuotoina on vaihdellut Duo ja Squad.

Ensimmäisessä Duo-turnauksessa PHZ Duo #1 joutui kovan paikan eteen, kun kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta ei pisteitä tai ”frägejä” kertynyt. Kolmannella kieroksella parivaljakko Eero ”Erzi” Soikkeli ja Timo ”Harzza” Haario palauttivat mieleensä tähtäysharjoitukset, ja saumattoman tiimityön sekä yksilöllisten suoritusten siivittämänä raivasivat tiensä kierroksen voittajiksi jopa 21 kaadolla. Viimeisellä kierroksella ansaitsemillaan pisteillä PHZ parivaljakko sijoittui toiseksi, jääden jälkeen vain Fujitsulle.

Parityöskentely Erzillä ja Harzzalla loistaa myös tämän viikoisessa  PUBG Duo-karsinnassa ja ovat suorittaneet tiensä lohkon läpi finaaliin. Taistelupari suoriutui kahdella ensimmäisellä kierroksella mallikkaasti ja nousivat kolmannen kierroksen voittajaksi täten sijoittuen lohkon kolmanneksi 955 pisteellä. Ensimmäisen sijan vei Oulun Kaupunki ja toiseksi sijoittui Jimm’s PC Store.  Toivottavasti Kanaliigan 26.11 järjestettävällä finaalikierroksella Duo tuo voiton kotiin.

Katso lisää PHZ suorituksesta Twitchistä!

https://www.twitch.tv/videos/335009360