Senior Full Stack Java – Kehittäjä tai arkkitehti

Keitä olemme?

Olemme nopeasti kasvava IT-konsultointiyritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 50 ohjelmistokehittäjää Helsingissä, Tampereella ja Tallinnassa. Liikeideamme on tehdä kestävää koodia™, jota seuraava kehittäjä ei heitä ikkunasta ulos, vaan jota voimme kehittää jatkuvasti toimivammaksi. Toimintamme ytimessä ovat osaamisen kehittäminen sekä tiimityö ja pyrimmekin päivittäisessä toiminnassamme toimimaan näiden arvojen mukaisesti.

Etsitkö uusia mahdollisuuksia IT-konsulttina? Liity osaksi yhteisöämme PHZ:lla!

Mitä tarjoamme sinulle?

PHZ Full Stackillä pääset osaksi rentoa työilmapiiriä, jossa muut työkaverisi ovat myös koodausalan huippuammattilaisia ja joiden kanssa pääset kehittämään uusia mielenkiintoisia ohjelmistoja, moderneilla teknologioilla. Tarjoamme sinulle vaihtelevia, mielekkäitä asiakasprojekteja, joihin voit myös itse vaikuttaa. Palkkatasomme on varmasti kilpailukykyinen ja lisäksi vastustamme ylitöitä, sillä työfilosofiamme mukaan on parempi tehdä korkealaatuista koodia virkeänä, kuin korjailla bugeja yömyöhään.

Millaista on työskennellä PHZ Full Stackillä?

Me PHZ Full Stackillä korostamme arvoina oppimist, tiimityötä, nopeaa palautetta sekä korkeaa laatua. Käytämme ohjelmistokehityksessä Agile– ja Lean-menetelmiä: päämetodimme on ollut Extreme Programming jo vuodesta 2004 alkaen. Työskentely meillä on käytännönläheistä ohjelmistokehitys- ja ohjelmistoarkkitehtuurityötä, jota tehdään isommissa tiimeissä ja työskentely tapahtuu pääasiassa asiakkaidemme toimipisteissä.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta Javan parista. Tämän lisäksi sinun olisi hyvä hallita joku Frameworkeista Spring, Struts tai Vaadin sekä yksikkötestaus (JUnit4/5). Kokemus seuraavista osaamisalueista luetaan myös eduksi: React/Vue.js, Angular, AWS, Maven/Gradle, Docker tai Devops. Tärkeänä pidämme myös haluasi oppia uutta, haastaa vanhoja käytäntöjä sekä jakaa vuolaasti oppimaasi myös muille tiimin jäsenille. Työkielinämme käytämme suomea ja englantia.

 

Mitä muuta tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle jatkuvan mahdollisuuden oppia uutta. Yhteinen tavoitteemme on, että myös oma osaamisesi kasvaa PHZ:lla heti ensimmäisistä päivistä lähtien. Haluamme tukea työntekijöidemme osaamisen kehittymistä, joten järjestämme jatkuvasti mahdollisuuksia kouluttautua ja palkitsemme kouluttautumisesta koulutusbonuksella.  Lisäksi tarjoamme sinulle mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa työnteko sujuu rennolla, mutta myös tuottavalla otteella päivästä toiseen. Toimistomme sijaitsevat keskellä kaupungin sykettä Helsingissä ja Tampereella ja saat meiltä myös laajan paketin erilaisia työsuhde-etuja käyttöösi, kuten Epassin ja mahdollisuuden kerryttää Sporttibonusta harrastamalla liikuntaa.

Haemme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin asiakasprojekteihin, joten laita rohkeasti CV tai LinkedIn profiilisi linkki tulemaan!

  • Paikkakunta jossa haluat työskennellä
  • Liitä hakemukseen CV tai LinkedIn linkki.

  • Accepted file types: pdf, doc, docx, docm, odf, Max. file size: 50 MB.

Lisätietoja työpaikoista:
Antti Hätinen Puh: 050 568 8732
Sähköpostitse rekrytointi@phz.fi

Mikä meidät erottaa muista?

1) Jatkuva kehittyminen ja tekemisen hauskuus – ja meidän tapauksessa tällä sanahelinällä on vinha perä! Toimimme työpareina ja extreme programming on meidän juttu. Emme tee purkkavirityksiä vaan koodia, josta voimme aidosti olla ylpeitä. Ja jonka teemme vireänä työaikana, emme iltamyöhään.

2) Konsultoinnin lisäksi meillä on myös omia tuotteita: https://phz.fi/products/

3) Ja kyllä! Toimintamme perustuu tiimityöhön, jota edustaa myös oma eSports-joukkueemme. https://team.phz.fi

4) Hieno yhteishenki ja henkilöstöedut tulevat sitten mukavana lisänä kaiken em. päälle.

Tässä videossa lisää meistä:

PS. Meille hyvä koodi työaikana on arvokkaampi kuin ylitöinä tehty huono koodi. Katso muut avoimet työpaikkamme!