PHZ.FI – Sustainable IT Services » Senior Devops Java -ohjelmoija / arkkitehti

Senior Devops Java -ohjelmoija / arkkitehti

PHZ.fi Full Stack on IT-projektiliiketoimintaan keskittynyt ketterä, suomalainen, kokeneiden koodarien perustama ohjelmistoyritys, joka myy J2EE- ja Web-ohjelmistokehityskonsultointia asiakasprojekteille, toteuttaa asiakkaille IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Tässä pientä esimakua omista tuotteistamme: https://phz.fi/products/. Toimialoina vahvimmat ovat media ja eCommerce-järjestelmät.

Panostamme vahvasti Lean- ja Agile-prosessimalleihin (Extreme Programming), työparien muodostamiin tiimeihin, ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla. Pystymme tarjoamaan työntekijöillemme mielenkiintoisten projektien ja hauskojen tiimikaverien lisäksi aidon mahdollisuuden kehittyä koodarina ja olla päätyön ohella osana vaikkapa pelinkehitystöissä tai muissa omaa mielenkiintoa vastaavissa kehitystöissä.

Haemme  nyt palvelukseemme kokenutta ketterää Java/J2EE Devops -ohjelmoijaa suurien asiakasyrityksiemme projekteihin.

Olet hakemamme, mikäli suurin osa seuraavista sanoista sytyttävät lampun pääsi päällä:

Tarvittava osaaminen:

-Java
-MVC frameworkit (Spring yms)
-ORM frameworking (Hibernate, OpenJPA yms)
-Automaattitestaus (jUnit, Mockito, jDave, jMock, Jasmine yms)
-Linux & Java-servereiden ylläpito

Muut taidot, joista on lisähyötyä, esim.
-Docker, Kubernetes
-AWS
-AngularJS / React.js
-Agile -työskentelytavat (Scrum, XP, Kanban)
-Arkkitehtuurisuunnittelu

Työtehtävät ovat pääosin asiakkaiden tiloissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Teknisen osaamisen lisäksi edellytämme hyviä tiimityö ja kommunikointitaitoja asiakkaan kanssa toimiessa. Java-osaamisen lisäksi suuri plussa on myös muiden web-ohjelmointikielten osaaminen, joille löytyy käyttöä omien tuotteidemme kehittämisessä.

Huomioithan, että meillä on jatkuvasti uusia mielenkiintoisia projekteja avautumassa. Siksi sinun kannattaa kertoa itsestäsi, vaikka juuri tämä positio ei tuntuisi täysin osuvan.

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) joko emailitse rekrytointi@phz.fi tai Rekrytointitallin järjestelmien kautta 29.10.2017 mennessä. Lisätietoja antaa tj. Antti Hätinen 0505688732 tai rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista: 0405773768 tai mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi

 

PS. Meille hyvä koodi työaikana on arvokkaampi kuin ylitöinä tehty huono koodi.

Leave a Reply