PHZ.FI – Sustainable IT Services » Senior Devops Java -ohjelmoija / arkkitehti

Senior Devops Java -ohjelmoija / arkkitehti

PHZ Full Stack Oy hakee palvelukseensa kokenutta ketterää Java/J2EE Devops -ohjelmoijaa suurien asiakasyrityksiemme projekteihin. Tule mukaan huippuosaajatiimiimme!

PHZ.fi on IT-projektiliiketoimintaan keskittynyt ketterä ohjelmistoyritys, joka myy J2EE- ja Web ohjelmistokehityskonsultointia asiakasprojekteille, toteuttaa asiakkaille IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimmat ovat taloushallinto, maksuliikenne ja eCommerce-järjestelmät. Panostamme vahvasti Lean- ja Agile-prosessimalleihin (Extreme Programming) ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla.

Minimiosaamiset

Java / J2EE (JBoss, Weblogic yms)
MVC frameworkit (Spring, Struts, Wicket yms)
ORM frameworking (Hibernate, OpenJPA yms)
Automaattitestaus (jUnit, Mockito, jDave, jMock, Jasmine yms)
Linux & Java-servereiden ylläpito

Muut osaamiset, joista on lisähyötyä
Docker, Kubernetes
AWS
AngularJS / React.js
Agile -työskentelytavat (Scrum, XP, Kanban)
Arkkitehtuurisuunnittelu

Työtehtävät ovat pääosin asiakkaiden tiloissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Teknisen osaamisen lisäksi edellytämme hyviä tiimityö ja kommunikointitaitoja asiakkaan kanssa toimiessa. Java-osaamisen lisäksi suuri plussa on myös muiden web-ohjelmointikielten osaaminen, joille löytyy käyttöä omien tuotteidemme kehittämisessä.

Lähetä CV:si osoitteeseen: rekrytointi@phz.fi

Lisätietoja

Toimitusjohtaja
Antti Hätinen
+358505688732
antti.hatinen@phz.fi
PHZ Full Stack Oy

https://www.phz.fi

Leave a Reply