Harjoittelija


Liity koodin valoisalle puolelle!

PHZ.fi Full Stack hakee harjoittelijaa monipuolisiin tehtäviin Helsinkiin.

PHZ.fi Full Stack on ketterä, suomalainen, kokeneiden koodarien perustama ohjelmistoyritys, joka myy Java- ja Web-ohjelmistokehityskonsultointia asiakasprojekteille, toteuttaa asiakkaille IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Tässä pientä esimakua omista tuotteistamme: https://phz.fi/products/ . Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori.

Panostamme vahvasti Lean- ja Agile-prosessimalleihin (Extreme Programming), työparien muodostamiin tiimeihin, ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tiimityöntekijät. Pystymme tarjoamaan työntekijöillemme mielenkiintoisten projektien ja hauskojen tiimikaverien lisäksi aidon mahdollisuuden kehittyä koodarina ja olla päätyön ohella osana vaikkapa mukana pelinkehityksessä tai muissa omaa mielenkiintoa vastaavissa projekteissa.

Etsimämme henkilö

  • omaa Java,  javascript (Node.js, Angular.js tms.) tai PHP-perustaidot,
  • on motivoitunut, oma-aloitteinen ja halukas oppimaan uutta,
  • on kiinnostunut uusimmista tekniikoista sekä
  • omaa hyvät tiimityöskentely- ja kommunikaatiotaidot.

Emme oleta sinun osaavan kaikkea, vaan tärkeintä meille on motivaatiosi ja kykysi oppia uutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä nopeasti haastavien tehtävien parissa, osaavan tiimin tukemana. Jaamme osaamista myös kuukausittain järjestettävissä koulutus–saunailloissa. Toimistomme sijaitsee parhailla pelipaikoilla Helsingin Forumissa. Tule osaksi osaavaa, rentoa tiimiämme ja kehity huippudevaajaksi!

Join the Force – lähetä CV:si osoitteeseen:
rekrytointi@phz.fi

Kysy lisätietoja:
Antti Hätinen
050 5688732
antti.hatinen@phz.fi
PHZ.fi Full Stack

https://phz.fi

Leave a Reply