PHZ Full Stack on perustettu kehittämään kestävän kehityksen ohjelmistoja

Suurin ohjelmistotuotannon hukka syntyy toimivan koodin uudelleenkirjoituksesta. Turhien työtuntien määrä ja ahdistus ohjelmiston toimivuudesta kasvaa koodia ylläpidettäessä, vanhoja muutoksia välttäen ja uusien ilmetessä hätäratkaisuja luoden. Vanha ja toimiva ohjelmisto korvataan keksimällä pyörä uudelleen. Ohjelmiston uusiminen uudempaan on houkutteleva ja nopea keino päästä päämäärään, kun vanha toteutus hiillostaa niskaan. Järjestelmän jatkuva uusiminen uusien teknologioiden myötä noin 18 kuukauden välein maksaa tuhansista miljooniin euroihin.

Olemme onnistuneet pelastamaan lukuisia projekteja, työtunteja ja asiakkaiden miljoonia euroja validoimalla vanhaa toimivaa koodia, uudelleenkirjoittamisen sijasta. Vältämme turhat investoinnit todentamalla koodin testiautomaatiolla ja kestävän kehityksen standardeilla. Uskomme PHZ:lla investointikustannusten säästöön, jotta asiakkaamme voivat käyttää säästetyt investointivarat liiketoiminnan kehittämiseen ja kilpailukykyyn.

Hyödyntämällä asiakkaiden olemassa olevaa toimivaa koodia ja uusinta teknologiaa takaamme parhaan mahdollisen laadun. Asiakasprojektiin tultaessa meillä on olemassa jo kaikki mahdolliset tavat, teknologiat ja työkalut parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Kumoamme muutoksen teon pelottavuuden Extreme Programming-käytännöillä, jonka olemme todistaneet toimivaksi jo 15 vuoden ajalta . Testiautomaatio validoi vanhaa koodia, virheiden huomaaminen tapahtuu sekunneissa ja välittömästi. Tämä takaa virheiden välttämisen ja asiakkaidemme varojen hyötykäytön. Minimoimme työssämme teknisen velan ja tehdystä työstä voimme aina olla ylpeitä kotiin lähtiessä päivän päätteeksi.

ohjelmistokehitys

Ohjelmointia taidolla ja intohimona laatuun

Erikoistumme PHZ Full Stackissa paikan päällä (On-site) tapahtuvaan konsultointiin. Asiakasprojektissa konsultista tulee osa tiimiä, jossa jakaa vuorovaikutteisesti tietoa ja toimii tiimityössä sujuvasti. Kaikki ohjelmoijamme ja kehittäjämme samaistuvat PHZ Full Stackin arvoihin. Kannustamme työntekijöitämme vuorovaikutteiseen palautteen jakoon ja tiimityöhön. Henkilökohtaista osaamista konsultti kehittää koulutuksilla ja oppimismyönteisellä asenteella.

Teemme kaikki asiakasprojektit asiakkaan tiloissa kommunikaation ja projektien onnistumisen maksimoimiseksi. Emme keskity yksittäiseen teknologiaan tai tuotteeseen, kaikki koodarimme ovatkin Full Stack kehittäjiä. Osaaminen muodostuu mm. Full Stack Java, AWS, Node.js, Frontend, Python, C# Scala ja Clojure-Devops- ohjelmoijista.

       Tutustu PHZ Full Stackin vapaana oleviin IT-alan työpaikkoihin.